20 Φεβ 2011

Επιστολή για τις Εκλογές νέου Δ.Σ. της ΠΕΕΠΟΘΕ

Αρ. Πρωτ.: 8/2011

Αθήνα, 10/02/2011

Προς : Μέλη ΠΕΕΠΟΘΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το έργο ενός ακόμη Διοικητικού Συμβουλίου πλησιάζει στο τέλος του. Με την ολοκλήρωση της οργάνωσης του 2ου Πανελλήνιου Συμποσίου ολοκληρώνεται και η διετής θητεία των μελών του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου. Το Σάββατο 2 Απριλίου, στο χώρο όπου θα διεξάγεται το Συμπόσιο, θα κληθούμε να ψηφίσουμε για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε να υποβάλετε υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

Στις εκλογές της 2ας Απριλίου, δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις του έτους 2011. Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Καταστατικού, ενεργά μέλη του Σωματείου μπορούν να γίνουν οι Υπεύθυνοι Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων καθώς και όλοι οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης που ασχολούνται με τον πολιτισμό ή εκπονούν πολιτιστικά προγράμματα. Η ιδιότητα του μέλους αποκτάται αμέσως μετά την καταβολή του δικαιώματος εγγραφής, το οποίο λήγει μια εβδομάδα προ των εκλογών.

Η υποβολή υποψηφιότητας γίνεται με γραπτή αίτηση (επισυνάπτεται) η οποία υπογράφεται και στέλνεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση peepothe@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011. Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. και θα κοινοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους δεν θα βρίσκονται στην Αθήνα την ημέρα των εκλογών να ψηφίσουν δια αλληλογραφίας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι μπορούν να προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και από διαφορετικές βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Σας παροτρύνουμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε μαζικά, να δυναμώσετε την Ένωση και να τονώσετε μέσα από τις επικείμενες δράσεις του νέου Δ.Σ. το όραμα για μια καλύτερη εκπαίδευση με πολιτισμική χροιά.

Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος: Χάρη Αλεξάκη

Η Γενική Γραμματέας:

Ειρήνη Μωσαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου