24 Οκτ 2010

Επιστολή προς Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας ΔΒΜΘ

Αρ. Πρωτ.: 77/2010
Αθήνα, 18-10-2010

Προς : Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας ΔΒΜΘ
κ. Φωτεινή Γεννηματά

Κοιν.: Δ/νση ΣΕΠΕΔ
Τμήμα Δ΄ Αισθητικής Αγωγής



Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο για την υπογραφή της Απόφασης του Πρωθυπουργού (αρ. ΑΠ Υ 274/30-9-2010) με την οποία σας αναθέτει τις αρμοδιότητες του Τμήματος Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Με δεδομένο ότι στην παραπάνω Διεύθυνση υπάγεται, επίσης, το Τμήμα Δ΄ Αισθητικής Αγωγής και ότι το Τμήμα αυτό αποτελεί ένα μέρος των Σχολικών Δραστηριοτήτων που λειτουργούν με βάση τις ίδιες εγκυκλίους, αναρωτιόμαστε αν ο διαχωρισμός συνεπάγεται αλλαγή στη μορφή των Καινοτόμων Δράσεων. Εκφράζουμε την αγωνία μας για την εξέλιξη του σημαντικού Τμήματος της Αισθητικής Αγωγής και κατ΄ επέκταση για το μέλλον των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, οι οποίοι εργάζονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και έχουν ιδιαίτερα συμβάλλει με το έργο τους στην ανάδειξη των Καινοτόμων Δράσεων.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τους λόγους παράλειψης του Τμήματος Αισθητικής Αγωγής από την Πρωθυπουργική Απόφαση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή, για να σας παρουσιάσουμε το έργο των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων που έχει επιτευχθεί ως σήμερα.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Χάρη Αλεξάκη

Η Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Μωσαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου