2 Οκτ 2010

Επιστολή προς μέλη ΠΕΕΠΟΘΕ Σεπτέμβριος 2010

Αρ. Πρωτ.: 71/2010

Αθήνα, 12/9/2010

Προς : Μέλη ΠΕΕΠΟΘΕ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Στην τάξη ή στα γραφεία των Διευθύνσεων, ο γνώριμος ρυθμός επανέρχεται σιγά σιγά στη δουλειά μας. Σε όλους ευχόμαστε να είναι μια δημιουργική χρονιά, να υλοποιήσουμε νέα καινοτόμα σχέδια και να υπάρξουν ευκαιρίες να συναντηθούμε για να ανταλλάξουμε ιδέες και πρακτικές.

Για τη
χρονιά 2010-2011, το ΔΣ προγραμματίζει μία σειρά δραστηριοτήτων στην Αθήνα και στην επαρχία. Πρώτη μας εκδήλωση η συνδιοργάνωση της 2ης διημερίδας για τον κινηματογράφο στην εκπαίδευση «Με μια κάμερα στο χέρι», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15 και 16 Οκτωβρίου. Θα προβληθούν περίπου 50 μαθητικές ταινίες μικρού μήκους από διαφορετικές περιοχές τηςΕλλάδας. Για την εκδήλωση αυτή, όπως και για όλες τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, θα ενημερωθείτε αναλυτικά σε ξεχωριστή αλληλογραφία. Ανακοινώσεις θα υπάρξουν επίσης και στο blog της Ένωσης, το οποίο σας προσκαλούμε να επισκέπτεστε και να εμπλουτίζετε με δικό σας υλικό ή σχόλια.

Επειδή προβλέπεται μια δύσκολη σχολική χρονιά από πολλές απόψεις, σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν στην περιοχή σας, ώστε εμείς με τη σειρά μας να τα συμπεριλαμβάνουμε στα γραπτά ή προφορικά αιτήματά μας προς το Υπουργείο ΠΔΜΘ.


Τέλος, σας παρακαλούμε
να τακτοποιήσετε τη συνδρομή του έτους 2010 (κατάθεση 20,00 ευρώ στον αρ. λογαριασμού 2860105836832 της Αγροτικής Τράπεζας και ενημέρωση της ταμία).

Καλή χρονιά

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Χάρη Αλεξάκη

Η Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Μωσα
ΐδου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου